Полицията на Nosbei и одеяло за хвърляне на FireTruck, супер меко очарователно покритие за автомобили за момчета, момичета, деца и рен, одеяло от руно и уютно хвърляне за ле?
  • New

Полицията на Nosbei и одеяло за хвърляне на FireTruck, супер меко очарователно покритие за автомобили за момчета, момичета, деца и рен, одеяло от руно и уютно хвърляне за легло, пътуване или ясли за деца

BGN 11.99

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Вътрешен или на открито също е лесен за пренасяне Те са персонализирани дизайни, които не можете да намерите в нормалните магазини. Перфектният размер за привличане на дивана, до камината или при събития на открито . 50 х 60 инча (130x150см). Характеристики : Меки, гладки, блясък, топъл, преносим. 60 х 80 инча (150x200cm). Проектирани за обмислен грижовен личен подарък за близки, не само за да донесат топлина, но и да донесат усмивка, радост и чувство на любов. Невероятно пухкаво и топло - това висококачествено одеяло е невъзможно да се остави след себе си, където човек може да отиде. Горещо се препоръчва машинно да се измие това одеяло със студена вода на нежен цикъл отделно; Никакво свиване след измиване и изсушаване не гарантира, че остава ново и чисто, дори след като се използва дълго време. Избор на размер Нашите одеяла, налични в 5 размера, XSmall (30x40 инча) за домашни любимци, малки (50x40 инча) за гушкане /Малко дете, средно (50x60 инча) за пътуване/хвърляне, голямо (60x80 инча) за кралица/близнак, огромен крал (90x120 инча) за семейство/приятели, за да отговори - Нашите одеяла са красиви и модни дизайни. Мек и удобен Материалът е изработен от 100% полиестер фланел. Материал : Плюшена тъкан на фланела. 40 х 50 инча (100x130см). Нямаме търпение да създадем изненади и добри спомени с вас и вашите близки. Развлечения, четене на учене, пътуване, топло на отделение, телевизионно време, стая за климатици. Функция : Копак на диван, одеяло за диван, бебешко одеяло за деца, одеяло за коляното, одеяло за домашни любимци.