[Продажба на клирънс]3д дигитален печат красива мраморна тематична завеса за душ, Ултра мека материя с висока плътност, удобна, екологична, добра пропускливост на в?
  • New

[Продажба на клирънс]3д дигитален печат красива мраморна тематична завеса за душ, Ултра мека материя с висока плътност, удобна, екологична, добра пропускливост на въздуха, голям Размер 5.9*5.9 фута

BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ето как да се измие, ръчно пране : накиснете във вода за 10 минути, след това добавете препарат или препарат, внимателно търкайте с четка.36 кг Размер на продукта : 5. Можете да се насладите на красивите снимки на завесата за душ, когато се къпете. Многофункционална : всяка завеса за душ е красива сцена.Висока плътност супер мека материя, удобна защита на околната среда, добра пропускливост на въздуха6.Можете да използвате тази завеса за душ, за да украсите вашата баня, стени, прозорци или всяко пространство, което ви харесва.8 м)Материал : Полиестер,фланелтезатури : 1. Ако е мръсна, просто я измийте и я използвайте след изсушаване.Опаковка на продукта : ОП багпродукт : завеса за душ *1пакет включен : . Не перете с други дрехи.Машинно пране : накиснете във вода за 10 минути, след което сгънете два пъти в пералната машина.Не е нужно да се притеснявате как да го инсталирате.3 измерения на цифровия печат правят дизайна много текстуриран, цветен и clear. Висококачествен дизайн на материала : костюмът за душ завеса е изработен от екологично чист полиестер (ПВЦ), с добър водоустойчив ефект.9 фута опаковка размер : 20*20*2 см душ завеса : 5. Изящен дизайн : мраморното изображение служи като основен образ на завесата за душ, точно подобно на декорацията на стената, която е много красива и уникална. Лесен за почистване, може да се пере директно от пералня или ръка, не избледняват или избледняват, избягвайте пряка слънчева светлина на гърба.No трябва да се притеснявате за избледняване, тя ще даде на вашата баня чисто ново чисто пространство с уникален стил.Можете също така да добавите различна атмосфера за банята по едно и също време.Преобразуване : 1 см=10 мм=0.Ето как да се измие, ръчно пране : накиснете във вода за 10 минути, след това добавете препарат или препарат, внимателно търкайте с четка.Издръжлив, нетоксичен и безопасен, той е най-добрият избор за вашето семейство 2. Метод на измиване : продуктът може да бъде рециклиран. Многофункционална : всяка завеса за душ е красива сцена.Дизайнът на завесата за душ прави вашата баня по-перфектна и красива. Можете да се насладите на красивите снимки на завесата за душ, когато се къпете.No трябва да се притеснявате за избледняване, тя ще даде на вашата баня чисто ново чисто пространство с уникален стил. Не перете с други дрехи. Лесен за почистване, може да се пере директно от пералня или ръка, не избледняват или избледняват, избягвайте пряка слънчева светлина на гърба.3 измерения на цифровия печат правят дизайна много текстуриран, цветен и clear. Ако е мръсна, просто я измийте и я използвайте след изсушаване.