Гел гел за нокти комплект, нокти съвети и лепило гел комплект с база и Топ слой, пълен матов ковчег фалшиви нокти съвети и ултравиолетови нокти лампа, бързо ноктите ?
  • New

Гел гел за нокти комплект, нокти съвети и лепило гел комплект с база и Топ слой, пълен матов ковчег фалшиви нокти съвети и ултравиолетови нокти лампа, бързо ноктите разширение комплект

BGN 8.53

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Гел Комплект гел гел за нокти и лепило е изработен от нетоксични и безвредни материали, осигуряващи дълготрайно време на износване до 2+ седмици с правилно приложение и грижа съвети за нокти за ковчег, гел за лепило за нокти, светодиодна лампа за нокти и инструменти за нокти. Подходящ за създаване на красиви и дълготрайни разширения за нокти и за различни приложения за нокти, нашият комплект е проектиран за лесна употреба. Комплектът съдържа 240 бр.Гел гел за нокти и лепило за гел комплект е всичко-в-едно комплект, който включва всичко необходимо за професионално изглеждащ маникюр или педикюр у дома. Нашите Накрайници за нокти и гел за лепило са изработени от висококачествени материали, осигуряващи здрав и траен завършек, който трае седмици, което го прави рентабилно решение в сравнение с посещенията в салона. Преносимата светодиодна лампа на този комплект е лека и лесна за маневриране, идеална както за ръцете, така и за краката, бързо и ефективно втвърдяване на гел лак.