-Дек змийски шепот фланел одеяло меко размито уютно микрофибър луксозно плюшено хвърляне на одеяло за спално бельо за пътуване към къмпинг подарък 60 x50 за тийнейдж?
  • New

-Дек змийски шепот фланел одеяло меко размито уютно микрофибър луксозно плюшено хвърляне на одеяло за спално бельо за пътуване към къмпинг подарък 60 x50 за тийнейджър

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изразът на любовта й напомня ежедневно, че тя /той е ценен и обичан, което й позволява да усети напълно признателността от вас. Това леко одеяло е достатъчно голямо, за да може цялото ви семейство да стане уютно, където и да се намирате - пинг, гледайки на дивана, притискайки се в леглото, къмпинг навън. Устойчив материал - одеялото е изработено от мека полиестерна тъкан с фланелен щампа, той е миещ се, когато е мръсен и разхвърлян и докосва толкова меко и удобно, можете да го сгънете на леглото или дивана, които няма да ви заемат твърде много място. Нашите одеяла са проектирани да се държат добре дори след няколко машинно измиване и суха красиво, поддържайки мекотата и формата си с течение на времето. Перфектен сам по себе си или като допълнителен лист за студени нощи, неговата пухкава и ултра-съкровена мекота предлага най-голям комфорт през цялата година. Инструкции за измиване : Измити ръце, сухи, лесни за грижа, издръжливост, не използвайте белина . Той ще бъде приложим за всичките ви стилове на живот. Идеален спътник подарък за вашите приятели или семейство! Това одеяло за подарък е специално проектирано за почивка или годишнина, А сърцето на сърцето показва признателност и любов към някого, което го прави приятна изненада. Одеялото за хвърляне на руно е направено от висококачествен Premium 300 GSM микрофибър полиестер, който е изключително мек, издръжлив и топъл. Английско име : Ultra-Soft Micro Fleece Bendlet. Идеален за легло, диван, дневна, къмпинг, пикник, кола, офис или пътуване. Това одеяло за хвърляне е леко, а превъзходните му дишащи и удобни функции ще ви осигурят отлично изживяване. Перфектен за всички сезони - нашите одеяла предлагат идеалния баланс на топлина и дишане, което ги прави идеалният избор за целогодишен комфорт. Повод - одеяло G -Dake може да осигури топлина в различни сезони, която е подходяща за вътрешна и външна употреба.